szemcseszórás blastrac szemcseszórás blastrac szemcseszórás
 
blastrac
.Rólunk
blastrac szemcseszórás
   
         
    blastrac  
Munkatársaink több mint egy évtizede végzik beton, acél, aszfaltfelületek szemcseszórását, marását a különböző műgyanta bevonatok, ipari padlók, estrich rétegek felviteléhez, hogy biztosítsa a megfelelő tapadószilárdság elérését. Több százezer m2 megmunkált felület, számtalan bel- és külföldi elégedett megrendelő bizonyítja cégünk e téren szerzett nagy szakmai tapasztalatát, felkészültségét.
   
   
   
   
Szolgáltatásunk ma a leghatékonyabb szemcseszórásos eljárás vízszintes felületek előkészítésére. Cégünk ehhez a legmodernebb BLASTRAC típusú munkagépekkel végzi el a felület-előkészítést.
   
 
     
 
blastrac
Miért javasoljuk Önöknek az Iso-clear Kft pormentes szórástechnikai eljárását?
   
 
     
   
Mert így érhető el a beton-, aszfalt-, acélfelületek legmegfelelőbb felület-előkészítése, hogy a rákerülő műgyanta, kötött estrich, hideg-meleg burkolás, festés az EU szabványoknak is megfelelő tapadási értekkel legyen felhordható az alapfelületre.
Szolgáltatásunk ma a leghatékonyabb szemcseszórásos eljárás vízszintes felületek előkészítésére. Cégünk ehhez a legmodernebb BLASTRAC típusú munkagépekkel végzi el a felület-előkészítést
   
         
   
A mobil BLASTRAC szemcseszóró gépekkel gyorsan és pormentesen lehet vízszintes felületeket megtisztítani, további munkákhoz előkészíteni. Igen kedvező, gazdaságos módszert jelent a manapság még nagyszámú régi ipari csarnokok elhasznált, szennyezett betonpadlójának felújításához.
   
 
     
   
A gépek zárt rendszerben, szűrőberendezéssel együtt dolgoznak, így biztosítva a minimális szóróanyag felhasználását is.
   
         
    blastrac  
A BLASTRAC acélsörétes szemcseszóró gépekkel gyorsan és hatékonyan távolíthatók el rozsda, szennyeződések, régi festékek, vékony epoxi-gyanta rétegek és egyéb műanyag bevonatok. Ha új betonpadlóról a BLASTRAC technológiával távolítjuk el a cementtejet, optimális felületi minőséget kapunk a bevonatok felhordásához.
   
             
   

A BLASTRAC módszerrel letisztíthatók a guminyomok a repülőtéri leszállópályákról és a közutakról. A szemcseszó- rással megtisztított és rozsdátlanított acélfelület optimális alapot nyújt bevonatok készítéséhez.

   
             
 
blastrac
A BLASTRAC gépek alkalmazása:
   
             
   
blastrac
Környezetbarát
 
blastrac
nincs porképződés
 
szemcseszórás
csekély a zajkibocsátás
 
blastrac
vegyszerek nélkül, egy munkamenetben tisztít
 
szemcseszórás
nincs utókezelés
 
blastrac
nincs szilikózisveszély
blastrac
Gazdaságos
 
szemcseszórás
nagy napi teljesítmény
 
blastrac
azonnali bevonatkészítés
 
szemcseszórás
sokoldalú felhasználás
blastrac
Megbízható
 
blastrac
a gyakorlatban jól kipróbált
 
szemcseszórás
évtizedes tapasztalat

 

   
             
blastrac